Why So Myrtsi VI

26.8.2021

Why So Myrtsi? - Myyrmäen Taiteiden yö tapahtuman juuret juontavat Myyrmäki-Seura ry:n järjestämässä Myyrmäki-päivässä, jota vietettiin ensimmäisen kerran 46 vuotta sitten 27.8.1972. Parin vuosikymmenen perinne hiipui kuitenkin 90-luvulla, kunnes elvytettiin uudelleen MYYRMÄKI-liikkeen ja Myyrmäki-Seuran yhteishankkeena 2015. Syntyi Why So Myrtsi? Myyrmäen taiteiden yö tapahtuma. Kantavana ajatuksena on rakentaa yhteisöllinen Myyr York- henkinen kyläjuhla, jonka ohjelma on kokonaisuudessan paikallisten toimijoiden luomaa. Tapahtuma yhdistää tiedettä, taidetta, liikuntaa, harrastustoimintaa, ruokaa, asumista ja terveyttä. Tapahtuma on yhteisön järjestämä ja yhteisölle järjestetty kyläjuhla, johon ovat tervetulleita mukaan kaikki halukkaat.

Tapahtuman tuottajina ovat aiempina vuosina toimineet:

Why So Myrtsi? 2015:  Jenni Väisänen ja Jesse Pasanen

Why So Myrtsi? II 2016: Anni Soukkala

Why So Myrtsi? III 2017: Jenni Väisänen ja Hende Nieminen

Why so Myrtsi? IV: Catharina Zühlke

Aiempien vuosien tunnelmiin voi tutustua Myyrmäki-liikkeen sivuilla www.myrtsi.fi. Tietoa löytyy myös facebookista ja instagramissa hakusanoilla @whysomyrtsi #whysomyrtsi #whysomyrtsi2016 #whysomyrtsi2017 ja #whysomyrtsi2018

 

Tämän vuoden 29. päivä elokuuta 2019 Why So Myrtsi? V Myyrmäen taiteiden yön tapahtuman tuottajana toimii Catharina Zühlke yhteistyössä paikallisten toimijoiden, asukkaiden ja vapaaehtoisten kanssa. "Arvostan sitä, että toimijat yhdistävät voimansa upean ohjelman eteen."

 

Yhteistyökumppanit

 

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..