Why So Myrtsi V

29.8.2019

Ohjelma & Kartta

Voit ladata tästä WhySoMyrtsi2019 ohjelman

 Ladyt Myyrmäki klo 16:00-20:00

Arvontoja, tutustu hoitomuotoon, soutukisa

Klo 17:35 Yin Jooga 60 min


Vantaan katutanssiyhdistys VKTY ry studio klo 17:00 - 22:00  

VKTY Kick Off! Vol. 4

VKTY:n perinteinen kaudenaloitus tulee taas! Tänäkin vuonna tapahtuma on osa Myyrmäen omaa taiteiden yötä. Ilmaiset minikurssit ja katutanssibattlet järjestetään Studio VKTY:llä Iso-Myyrissä. Katso lisätiedot tapahtumasta ja aikataulusta myös facebookissa!


Partiolaisten ensiaputeltta

Partiolippukunta Tavastit jaMyyrpartio vastaavat tapahtuman ensiavusta ja pitävät EA -pistettä Paalutorilla. Lisäksi pisteellä on luvassa partion esittelyä ja lettujen paistoa.


Why So Keppari? klo 16-19

Keppihevoset valtaavat jälleen Myyrmäen Montun osana Taiteiden Yön Why So Myrtsi -tapahtumaa. Tarjolla keppihevosesterata open track -periaatteella kaikille lajista kiinnostuneille klo 16 - 18.

Klo 18 - 19 käydään keppihevosten estekilpailut!


Toppahousuleidien hohtopetankki klo 18

Toppahuosuleidit on perinteisesti mukana Myyrmäen omassa Taiteiden yössä! Myyrmäen Montun vieressä, vaarallisen jätteen keräyksen takana.

Skedehalli

 

Yhteistyökumppanit

 

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..