Why So Myrtsi V

29.8.2019

Ohjelma & Kartta

Voit ladata tästä WhySoMyrtsi2019 ohjelman

SAY FM herätää entisen verotoimiston eloon!  klo 18- 22

"SAYDJ’s sekä Baardiboys tarjoilevat musiikkia, live-esityksiä sekä bingon SAY:n pihateltassa Colosseumin edustalla iltakuudesta kymmeneen saakka. Rakennuksen sisätiloissa, entisissä verotoimiston tiloissa Myyrmäen taiteiden yön voi aloittaa alkuillan meditaatiolla klo 18:30, ja samalla tutustua SAY:n tekijöihin sekä toimintaan ihan pääkallopaikalla. Pop up -äänityskopissa pääset myös kertomaan omin sanoin terveisesi tai vaikka parhaimmat sekä mieleenpainuvimmat muistosi Myyrmäestä."

Jinkkutyöpaja tulevan 125tuntia kestävän radiospektaakkelin hengessä

Sabrina ja Saarten tytärten jamit 

Joogaa & Meditaatiota

 

The Trix XX K-POP Tanssiryhmän esiintyminen klo 19

Tule aseman lippuhalliin katsomaan tanssin taidetta!

 

Vantaan katutanssiyhdistys VKTY ry studio klo 17:00 - 22:00  

VKTY Kick Off! Vol. 4

VKTY:n perinteinen kaudenaloitus tulee taas! Tänäkin vuonna tapahtuma on osa Myyrmäen omaa taiteiden yötä. Ilmaiset minikurssit ja katutanssibattlet järjestetään Studio VKTY:llä Iso-Myyrissä. Katso lisätiedot tapahtumasta ja aikataulusta myös facebookissa!

Katutanssibattlet

All styles rookie on aloittelijoiden oma kategoria. Sarjaan saa osallistua millä tahansa katutanssityylillä ja tyylejä voi myös sekoitella tanssissa. All styles -sarjassa deejiit soittavat kaikenlaista musiikkia, joten varaudu siihen, että et välttämättä saa omaa lempparityyliäsi. Laita kaikki peliin! Muista myös, että vaikka et pääsisi jatkoon, se ei tarkoita, että olisit huono tanssija.

Hiphop 1 vs. 1 on kaikille avoin kategoria, jossa soitetaan ja tanssitaan hiphopia.  Tuomarina hiphop-sarjassa on supertaitava Laura Lindstedt!

Ilmaiset tanssikurssit

 
Asukastila Myyrinki Klo 16:00-20:00 Tee se itse! Tule tuunaamaan Vantaa- kassi uuteen uskoon Liesitorille, Isomyyrin viereen! Kangaskasseja on rajoitettu määrä. Mukanaan voi tuoda myös esim. oman kangaskassin, tyynyliinan tai t-paidan, jonka voi tuunata Why so Myrtsi? IV- taiteiden yön hengessä. Pisteeltä löytyy myös kangastusseja omaleimaisen designin luomiseen. Toiminta on kaikille avoin ja kaikkien saavutettavissa.

 
Klo 18:30 - 19:00 Myyr York Times Ladies - rivitanssi-esitys ja opetusta!

T2H- päälavalla paalutorilla! Tule katsomaan ennenäkemätön show ja ottamaan liikkeet haltuun!


Vantaan Pitsikilta ry - 
Myyrmäenraitilla vaskivuorentien kohdalla aikavälillä 15:00- 21:00

Pitsinnypläyksen käsityönäytös sekä mahdollisuus päästä myös itse kokeilemaan pitsinnypläystä.

Kuva: Vantaansanomat.fi

 

Yhteisötanssiteos Myyrmäki meissä klo 19:15

Teos käsittelee teemoja kuten matkustaminen, koti, muuttaminen ja kuulumisen tunne. Se on rakennettu ryhmäläisten omien Myyrmäestä inspiroituneiden tarinoiden ja muistojen pohjalta. Ryhmä tuo rohkeasti tanssitaidetta ihmisten ulottuville yllättävään paikkaan esiintyessään Myyrmäen aseman lippuhallissa! 

Yhteisö tanssii ry edistää tanssin saavutettavuutta erilaisten tanssiprojektien muodossa ja lisää kaikkien ihmisten mahdollisuuksia tanssia. Toiminnassa yhteisöllisyys eli osallistujien välinen sekä osallistujien ja ohjaajan välinen vuorovaikutus.

Kuva: Tommi Otsavaara

 Kalevi Helvetin painajaistyöpaja klo 16:30 ja 20:00 

Työpajan ohjaa taiteilija Kalevi Helvetti, joka on muusikko Pertti Kurikan alter ego. Työpajaa mahtuu 10 osallistujaa ja se kestää noin 1,5 h. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Työpaja on Artsissa.

 
Belenos Group of Arts - taianomainen tulishow klo 21
Suomen tulitaiteilijoiden parhaimmistoon kuuluva Belenos toteuttaa unohtumattomat tulishowt vuosien rautaisella ammattitaidolla! Tulishow on vertaansa vailla ohjelmanumerona, kun tilaisuuteen halutaan jännitystä ja taianomaista tunnelmaa. Tuli hurmaa elementtinä niin nuoret kuin vanhemmatkin katsojat! Ryhmän käsissä tuli saa täysin uudenlaisen ulottuvuuden harmonisissa kokonaisuuksissa joissa yhdistyy tunne, tanssi, synkronointi sekä välinemanipulaatio. Why So Myrtsissä yleisöä odottaa mystinen tuliesitys rokkibändin Johnny Filter Bandin säestyksellä.


Kuva: Mikko Jaakkola


Tänään sinä saat esiintyä! Open Mic –tapahtuma klo 19:30 - 21:00 Myyrmäen kirjastossa

Tervetuloa lavalle aloittelijat, konkarit ja koko kansa! Mikrofoni on avoinna juuri sinulle, joka haluat esittää omia tekstejäsi. Ne voivat olla vaikkapa runoja, räppiä tai lyhytproosaa. Juontajana toimii Elina Lahti. 

 

Hyvät tuulet ry klo 17:00-20:00
Hyvät Tuulet ry:n työpaja. Teltta sijaitsee Lasten Taidetalo Toteemin edustalla.

Yhteistyökumppanit

 

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..