Why So Myrtsi V

29.8.2019

Ohjelma & Kartta

Voit ladata tästä WhySoMyrtsi2019 ohjelman

Why So Hungry? Ruokatori
Nälkäistä juhlaväkeä on tarjolla Yhteisöllistä ruokailua maailman makujen parissa paalutorilla! Taiteiden yössä bongaat torilla tavallisestikin oleilevat ruokarekat sekä torikahvilan, ja niiden lisäksi paikalle saapuu myös uusia Why So Hungry? tulokkaita.

Tule nauttimaan makujen maailmasta paalutorin valoloistossa!

  

Käy tutustumassa osaan Why So Hungry? ruokatorin ruokarekkojen tarjontaan jo etukäteen tai anna fiiliksen viedä taiteiden yönä!

 

Mukana mm.

Donkey Grill & Catering

Il Carro Italian Street food

NAUGHTY BRGR

Kumphawapi kitchen

FoodHood

Quickies

Helsingin Thai-wok

Karkkikoju

Torikahvila


RAVINTOLA MYYRIN KROUVI  YÖMARKKINAT Klo 22- 04

Yökeittiö palvelee taiteiden yön juhlijoita!


Allun grilli 10- 21 Urheilutalon huudeilla

Taiteiden yön hampurilaisia ja moottoriurheilu rekvisiittaa.


Myyrpartion grilli kuumana klo 15-21

Myyrpartio on Myyrmäen alueella vaikuttava, Länsi-Vantaalainen partiolippukunta. Lippukunta pyörii vapaaehtoisten partionjohtajien voimin ja heille on tärkeää perinteisten erätaitojen ja luontoarvojen lisäksi nuorten kasvu vastuullisiksi kansalaisiksi. Löydät Myyrpartion lettu- ja makkaragrillin äärestä ensiaputeltalta Myyrmäen omassa Taiteiden yössä!


Nepalilainen ravintola Tilicho
Tilicho tarjoaa juhlaväelle nepalilaista ruokaa mm. haudutettua kanaa, haudutettua lammasta sekä kasvisruoka-annoksia.  Ruokailijoita ilahduttaa tunnelmallinen nepalilainen musiikki. Tilicho sijaitsee Isomyyriä vastapäätä 2. kerroksessa.


Orshalem food -ravintola
Old Jerusalem pitää huolen siitä, että Taidetalo Toteemin edustalla juhlivat ihmiset eivät jää nälkäisiksi. Käy sisään nauttimaan tarjouksessa olevaa maukasta itämaista ruokaa!


Rio Grande 15- 23
Riossa tarjolla taiteiden yö menu. Ihana herkutteluannos, joka on räätälöity Why So Myrtsiä varten.

Yhteistyökumppanit

 

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..