Why So Myrtsi V

29.8.2019

Ohjelma & Kartta

Voit ladata tästä WhySoMyrtsi2019 ohjelman

Lelujen yö - Lelut valtaavat kirjaston!
Kirjaston pehmolelut kutsuvat sinun pehmolelusi yökylään. Pakkaa lelulle mukaan yöpymistarvikkeet ja tuo se kirjastoon. Tarjoamme yöeväät ja meidän pehmolelumme pitävät huolen siitä, ettei arkojakaan leluja pelota yöllä. Tuo lelusi torstaina 30.8. viimeistään klo 18. Voit hakea sen takaisin perjantaina klo 11 alkaen. Lelusi saa rohkeusdiplomin, koska se on viettänyt yön kirjastossa. Otamme myös kuvia lelujen öisistä seikkailuista. Lue lisää helmet.fi/myyrmaenkirjasto


Kuva: Lelut yökyläilemässä kirjastossa viime vuonna

Toteemin Taiteiden Yö klo 16:30–18:30
Taidetta ja tekemistä koko perheelle! Luvassa taikuriesitys, Eläinilmapalloja ja työpajoja!


Kuva: Sami Lievonen

Keppihevosrata & Kepparikisat klo 16:00-19:00

Keppihevoset valtaavat Myyrmäen Montun osana Taiteiden Yön Why So Myrtsi -tapahtumaa. Tarjolla keppihevosesterata kaikille lajista kiinnostuneille klo 16 - 18.
Klo 18 - 19 käydään keppihevosten estekilpailu. Lisätietoa lähempänä tapahtumaa.Vantaan katutanssiyhdistys VKTY ry studio klo 17:00 - 22:00  

VKTY Kick Off! Vol. 4

VKTY:n perinteinen kaudenaloitus tulee taas! Tänäkin vuonna tapahtuma on osa Myyrmäen omaa taiteiden yötä. Ilmaiset minikurssit ja katutanssibattlet järjestetään Studio VKTY:llä Iso-Myyrissä. Katso lisätiedot tapahtumasta ja aikataulusta  facebookissa!

Yhdistyksen liikkeelle paneva voima on intohimo. Kaikki hallituksen jäsenet ja työntekjät ovat ”hurahtaneet” tanssiin peruuttamattomasti ja haluamme jakaa muillekin niitä hyvänolon, yhteenkuuluvuuden ja onnistumisen tunteita, joita olemme saaneet tanssin kautta. Meille tanssi on mukava harrastus, ammatti, itseilmaisun keino – yksi tärkeimpiä asioita maailmassa. 

VKTY toimii kuin mikä tahansa tanssikoulu. Viikkotunteja, joille kuka tahansa voi tulla tanssimaan, on kymmeniä ja näiden lisäksi kilparyhmiä on kaikenikäisille. Lisäksi VKTY:llä järjestetään näytöksiä, tanssileirejä, kilpailuja sekä kansainvälisten huipputanssijoiden kursseja. Omat tilat seuralla on Kauppakeskus Iso-Myyrissä, jossa taiteiden yön tapahtumakin järjestetään.


Suomalainen kirjakauppa

Myyrmannin myymälässä on Ongintaa ja mehutarjoilu klo 15:00-18:00 (aikuisille kahvia)


BR-lelut kauppakeskus Myyrmannissa Klo 15:00-16:00 & 17:00-18:00

BR on totisesti hauska kauppa! Meiltä löytyy kivaa tekemistä niin sisä- kuin ulkoleikkeihin, säälle kuin säälle, kesään ja talveen. Myymälässämme pääset myös kokeilemaan kauden parhaita uutuuksia ja iloiset myyjämme ovat aina valmiina auttamaan leluostoksissa. Myyrmäen omassa Taiteiden yössä BR tarjoaa Puolikasvonaamareiden askartelua ja perheen pienimmille sormivärimaalauksia klo 15-16 sekä kasvomaalauksia ja siirtokuvatatuointeja klo 17-18.

Yhteistyökumppanit

 

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..