Ohjelma & Kartta

Lataa tästä tapahtuman ohjelma ja kartta.

Vantaan taidemuseo Artsi on avoinna klo 13:00- 21:00

Ensiesittelyssä Suomi Finland 101- näyttely

Näyttely esittelee taiteilijoita, jotka purkavat auki satayksivuotiaan Suomen ja sen taiteen taakse piilotettuja valtarakenteita.

 Johdatus näyttelyyn Suomi Finland 101 klo 17:00 ja 20:00 

 Kalevi Helvetin painajaistyöpaja klo 16:30 ja 20:00

Työpajan ohjaa taiteilija Kalevi Helvetti, joka on muusikko Pertti Kurikan alter ego. Työpajaa mahtuu 10 osallistujaa ja se kestää noin 1,5 h. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katutaidekierros klo 18:00
Tervetuloa Seinähullu Vantaa kävelykierrokselle Jesse Pasasen vetämänä! Kierroksen aikana käydään läpi Street Art Vantaan ja Artsin Seinähullu Vantaa -projektin uudet jättimuraalit sekä Myyrmäki -liikkeen organisoimat katutaidekohteet. Myyrmäki -liikkeen katutaidetoiminta on ollut aktiivisesti kehittämässä Myyrmäen kaupunkikulttuuria - yhdistys on ottanut käyttöön Myyr York Street Art City -käsitteen kuvaamaan Myyrmäessa tapahtuvaa vilkasta katutaidekehitystä. Lähtö Artsilta klo 18.


Kuva: Street Art Vantaa

 

Myyrmäen kirjaston ohjelma:

Lelut valtaavat jälleen kirjaston!

Tuo oma pehmolelusi  Lelujen yön seikkailuun torstaina klo 18 mennessä ja nouda se perjantaina klo 11 alkaen. Muistoksi saat diplomin. Otamme myös kuvia lelujen öisistä seikkailuista.

Kuva: Lelujen iloiset terveiset viime vuoden yökyläilyltä. 

Rakkaimmat koululaulut Klo 18:00-19:00

Laulamme  yhdessä rakkaimpia vanhoja koululauluja, jotka ovat ajalta ennen peruskoulua. Laulattajana toimii Ilona Tuovinen Vantaan aikuisopistosta.

Tänään Sinä saat esiintyä! Klo 19:30 - 21:00

Ota mukaan itse kirjoittamiasi tekstejä; pääset lukemaan niitä ääneen yleisölle.

 
Kino Myyri 25- vuotta! 

Myyrmäessä vuodesta 1993 asti toiminut elokuvateatteri Kino Myyri ja Peter Puisto tuovat juhlan kunniaksi elokuvat osaksi whysomyrtsiläisten festivaalitunnelmaa!

Klo 18 Iloisia aikoja. Mielensäpahoittaja elokuva (elokuvalipun hinta)

 Klo 20.30 Myyrmäen Lyhytelokuvafestivaali

Taiteiden yössä nähdään ensimmäistä kertaa Myyrmäen lyhytelokuvafestivaali! Lyhyt elokuvia Myyrmäestä ja myyrmäkiläisiltä elokuvantekijöiltä. Ilmainen näytös. Kesto 45min. Myyrmäen lyhytelokuvafestivaali myös facebookissa! 

The Hunt- Kauhu/Komedia

Olet varmasti nähnyt kauhuelokuvan jos toisenkin, mutta oletko koskaan miettinyt miten paljon vaivaa murhaajat näkevät pelottaakseen uhriaan? Nyt voit kokea täysin uuden puolen kauhuelokuvista

 Grankulla stad (2015)

Lähiön rauha rikkoontuu, kun naamioituneet vandaalit rikkovat Katjan ikkunan. Samaan aikaan Katja yrittää tavoittaa karkuteillä olevaa poikaansa.

 

Peräkammarin Poika (2017)

Ei se terho isompiensa varjosta mihkään kasva. Isäntä ja Emäntä hätistävät poikansa Ilmarin tämän syntymäpäivänä maailmalle. Vanhempien hedonistinen ilottelu ei voi kumminkaan jatkua loputtomiin, kun tekniikan ongelmien kasaantuessa Isäntä tajuaakin nykymaailman vimpaimien keskellä olevansa pelkkä renki.

 

Jälki-istunto (2018) Kesto: 5:43min

Jälki-istunto on absurdi kuvaus tulevaisuuden hyvinvointiyhteiskunnasta, jossa koulujen sisäilmaongelmiin ei olla suhtauduttu riittävällä vakavuudella. Elokuva on tehty osana Uneton48 elokuvakilpailua, jossa elokuva tehdään alusta loppuun 48 tunnissa.

 

Elokuvan ohjaaja Marko Elovaara on viimeistä vuottaan Metropolian ammattikorkeakoulussa Elokuvaa ja televisiota opiskeleva myyrmäkeläinen. Marko on erikoistunut kuvan komedialliseen käyttöön. Itselleen tyypillisesti hän kertoo vakavista asioista huumorin keinoin ja pyrkii siten herättämään keskustelua hankalammistakin aiheista.

 

Mullasta nouse tästä (2017) Kesto: 18 min

Teini-iän muistot ja oudot, selittämättömät kokemukset palaavat Annen mieleen, kun hän saapuu vanhaan kotikaupunkiinsa ja kohtaa lukioaikaisen kaverinsa pitkästä aikaa. Onko ilmassa todella taikaa?

 

Yhteistyökumppanit

 

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..