Ohjelma & Kartta

Lataa tästä tapahtuman ohjelma ja kartta.

Klo 18 Jani Artist-  Uusia kuvioita

Tule ja koe livemusiikin taika ja tarinat laulujen takaa! Jani on 28-vuotias laulaja-lauluntekijä, joka tekee omaa folkahtavaa musiikkia. Uusia kuvioita-kiertua esittelee nuorelta lauluntekijältä uusia lauluja sekä uusia tulokulmia vanhoihin. Facebook & Tulevat keikat: https://www.facebook.com/JaniArtist

 

Klo 19 ALLU 

Allu eli Aleksi Sara-Aho on uuden polven herkkiä laulaja/lauluntekijöitä. Mies julkaisi viime vuonna kaksi singleä, jotka noteerattiin mediassa. Herra valmistelee nyt loppuvuodelle ensimmäistä EP-levyään julkaistavaksi. Allun melankolian maustamassa kerronnassa käsitellään niin arjen kiemuroita, kuin yhteiskunta kriittisiäkin puolia. Korkeaääninen ja karismaattinen Allu ottaa livenä yleisönsä hellään lähiöromanttiseen huomaansa.

 

Vaskivuoren lukion bändien esityksiä Vaskivuoren lukion edustalla klo 17:30- 20:00

 

Bar Café Luna klo 19:00-22:30

 Klo 19:00-19:45 Kummituskissa & Leonid Demin

Runoutta ja musiikkia

 Klo 20:00-20:20 Gorbatron

Kokeellista, minimalistista elektronista poppia suomen kielellä

"Electronic body music". Leevi Launiksen kitaristin sooloprojekti (yhden miehen bändi)

 Klo 20:30-21:15 Maailmanlopun Kahvila

Maailmanlopun Kahvila on poikkitaiteellinen ryhmä, joka yhdistää esityksissään runouden, musiikin ja toisinaan videotaiteenkin. Ryhmä koostuu useasta runoilijasta, jotka lausuvat tuotantoaan taustabändinsä säestämänä. Keikkaa Kahvila on heittänyy mm. Raaseporissa (Hanko, Fiskars, Faces-etnofestarit), Helsingissä, Turussa ja Vaasassa.

"Maailmanlopun Kahvilan esitykset luovat ympärille tiiviin tunnelman,jossa jokainen on vapaa kokemaan ja aistimaan, näkemään ja ajattelemaan"

https://fi-fi.facebook.com/maailmanlopunkahvila

https://www.youtube.com/channel/UCky3o7gFOmvO4GdS1tFzMWg

Klo 21:30-22:30 Leevi Launis

Rappiorockia

Omien sanojensa mukaan "outlaw-iskelmää". Kokeneita esiintyjiä, rockia monenlaisilla mausteilla sekä iskelmävivahdetta paljon myös monissa biiseissä. Tule kuulemaan hyviä sanoituksia, vähän Leevi and The Leavingsin ja Juice Leskisen hengessä. Leevi Launis uppoaa hyvin suomalaiseen kansaan. Äänittävät juuri levyä!

https://www.facebook.com/Leevi-Launis-237944129561258/

https://www.youtube.com/watch?v=G--EPF4Uz6E

 

Allun grilli klo 10:00-21:00 moottoriurheilurekvisiittaa ja Taiteiden yön hampurilaisia!

 

 

 

Yhteistyökumppanit

 

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..