Ohjelma & Kartta

Lataa tästä tapahtuman ohjelma ja kartta.

 Keppihevosrata klo 16:00-18:00

Keppihevoset valtaavat Myyrmäen Montun!

Tarjolla keppihevosesterata kaikille lajista kiinnostuneille!

 

Vantaan kaupungin teltalla:

Klo 16:00-20:00 Asukastila Myyrinki

Tee se itse! Tule tuunaamaan Vantaa- kassi uuteen uskoon Liesitorilla. Kangaskasseja on rajoitettu määrä. Mukanaan voi tuoda myös esim. oman kangaskassin, tyynyliinan tai t-paidan, jonka voi painattaa uuteen uskoon Why so Myrtsi? IV- taiteiden yön hengessä. Pisteeltä löytyy myös kangastusseja omaleimaisen designin luomiseen.Toiminta on kaikille avoin ja esteetön.

DIY- Join us and Print Why so Myrtsi? IV logo on a Tote bag at Vantaa City tent. There are also fabric markers that can be used for more personal design. The amount of tote bag is limited. So it’s ok to bring your own pillowcase or t-shirt for tuning. Activity is open and accessible to everyone. See you at Liesitori 16-21!


Ladyt Myyrmäki klo 16:00-20:00 Myyrmäen asemalla

Arvontoja, tutustu hoitomuotoon, soutukisa ja Klo 17:35 Yin Jooga 60 min


Mike's Dinerin ohjelma starttaa Prinsessa-ajeluilla klo 16:00 eteenpäin. Hyppää moottoripyörän kyytiin!Kalevi Helvetin painajaistyöpaja klo 16.30 Artsissa ( & Klo 19:00)

Työpajan ohjaa taiteilija Kalevi Helvetti, joka on muusikko Pertti Kurikan alter ego. Työpajaa mahtuu 10 osallistujaa ja se kestää noin 1,5 h. Ilmoittautumiset Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Lastenkulttuurikeskus Toteemin Taiteiden yö klo 16:30-18:30

Koko perheen tapahtuma! Toteemin edustalla taikuri-esitys, eläinilmapalloja & työpajoja.


Kuva: Sami Lievonen

 

Yhteistyökumppanit

 

Yhteystiedot

Why So Myrtsi
Coworking Myyr York
Isomyyri, 2 krs
01600 VANTAA.

Tuottajat
Catharina Zûhlke

Why so Myrtsi?

Why So Myrtsi - Myyrmäen taiteiden yö on vuosittain viikko Helsingin Taiteiden yön jälkeen järjestettävä Block Party henkinen kaupunginosatapahtuma..

Tapahtuman taustalla ovat MYYRMÄKI-liike ja Myyrmäki-Seura ry jotka ovat saaneet kumppaneiksi liki 70 paikallsita toimijaa..